ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج
ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج

هویت بیرونی و اجتماعی پسران بیش از شخصیت آنها مدنظر دختران است

 

هویت بیرونی و اجتماعی  پسران بیش از شخصیت آنها مدنظر دختران است

 ( دومین عامل خطر در ازدواج )

مقاله از علی سلطانی مجد

پیش از ازدواج

هر دختر خانمی از سن 18 تا 30 سال در دوره متفاوتی از زندگی خود به سر میبره دختر خانمها میدانند که این دوره زودتر از هر دوره دیگری در زندگیشان می گذرد با سرعتی بیشتر ، وقتی اولین خواستگار در خانه ای رو میزنه برخی  از دخترها احساس غرور میکنند برخی احساسا ترس و نگرانی و برخی مسئله را شوخی میگیرند . معیار انتخاب از نظر یک دختر 18 ساله  با معیار انتخاب از نظر یک دختر 26 ساله تفاوت عمده ای داره ما از حدود 100 دختر در سنین 18 تا 30 سال نظر سنجی به عمل آوردیم  این دخترها در تاریخ 15 اسفند 1387 طی دعوت نامه سایت  تنظیم خانواده  در این نظر سنجی به میل خودشان شرکت کردند بد نیست برخی معیارها رو با هم مرور کنیم .

معیارهای انتخاب همسر برای یک دختر 18 ساله به ترتیب :

خوش قیافه - خوش تیپ - مایه دار - ولخرج  - مهربان و با احساس

معیارهای انتخاب همسر برای یک دختر 20 ساله به ترتیب :

خوش قیافه - خوش تیپ - تحصیلکرده - صداقت - مایه دار - خانواده دار - اعتقادات - اهل مسافرت

معیارهای انتخاب همسر برای یک دختر 23 ساله به ترتیب :

 تحصیلکرده -شغل مناسب  -  درامد بالا - ولخرج - خوش تیپ - با کلاس  -   اعتقادات - صداقت -  خانواده دار- استقلال مالی

معیارهای انتخاب همسر برای یک دختر 30 ساله به ترتیب :

 تحصیلات هم سطح  -شغل مناسب  - روپا خودش بایسته -  از نظر تیپ و ظاهر بهم بخوریم -  با کلاس  -   اعتقادات - صداقت -  خانواده دار- مهربان - با احساس و درک بالا - خوش اخلاق - خصیص نباشه

البته نا گفته نماند ما معیارهای مشترک را مد نظر قرار دادیم .

حالا به بررسی آیتمهایی که در همه سنین موجود بود می پردازیم

ظاهر ( قیافه و اندام و تیپ ) در همه سنین جزء معیارهای مهم به حساب می اومد اگر چه از سنین 26 به بعد این مورد از برتری رسید به نقط های که هر دو بهم بخورند .

وضعیت مالی ( درامد بالا - مایه دار بودن - ولخرج بودن ) دومین معیاری که به چشم میخوره که البته این هم در سنین 26 تا 30 سال رو به تعدیل رفته

تحصیلات  تقریبا جزء آیتم سوم است

شخصیت ( هویت فردی شامل مسئولیت پذیری - اعتقادات - اخلاق و رفتار- احساسات - گرایشات جنسی - احترام - استقلال فردی - استقلال مالی و...) متاسفانه جزء معیارهای 4 به بعد بود .

آنچه به نظر می اید همزمان با رشد سنی و عقلی و با توجه به شرایط معیارهای خانمها رو به تعدیل رفته ، البته این بدان علت است که در سنین کمتر دامنه  پذیرش خواستگارهای خود را محدود تر می کردند چون در این سنین حق انتخاب داشتند اما کم کم رفت و آمد خواستگراها محدود تر می شود از سن 25 سالگی هر چه سن بالا تر رود تعداد خواستگارهای کمتر می شود در نتیجه باید معیارهای انتخاب همسر را تعدیل کرد واز حالت رویا پردازانه خارج شد .

هر دختری تا سنی مشخص خواهان و طالب داره بر عکس پسران درست به دلیل طرز تفکر اشتباه دختران در معیارهای انتخابی خود دست پسران برای  انتخاب همسر روز به روز باز تر می شود چون هر چه از سن انها بگذرد به لحاظ مالی و تحصیلات و جا افتادن چهره پیشرفت بیشتری میتوانند بکنند و در عین حال میتوانند دختران کم سن و سال تری را انتخاب کنند همین عامل یکی از عوامل چند گانه کاهش امر ازدواج است که در نتیجه توقعات بالای دخترانیست که در سن مناسب ازدواج به سر میبرند . برای همین است که یک مرد 60 ساله نیز میتواند فقط با داشتن وضعیت مالی مناسب و  وجه اجتماعی  خوب یک همسر 20 ساله اختیار کند . جالب آنکه در ادامه مطلب خواهیم دید که انتخاب فرد بواسطه هویت اجتماعی باعث اختلافات زاشویی پیچیده ای می شود و معیار انتخاب همسر خود به مهمترین معیار اختلاف با همسر منجر می شود  .   از اینرو همواره تاکید می شود قبل از در نظر گرفتن لایه بیرونی فرد مقابل ( ظاهر - وضعیت مالی - موقعیت اجتماعی )  لایه درونی  را مد نظر قرار دهید

پس از ازدواج :

ظاهر خوب  ، تیپ خوب ،  اندام خوب  بعد از مدت 6 ماه شاید کمتر برای شما عادی میشود قشنگی رنگ چشمانش حالت موهای سر او قد بلندو جذاب او برای شما عادی شده در عوض وقتی در خیابان با او بیرون میروید نگاههای سایر دختران به همسر شما قدری شما ار آزار میدهد . در جامع های که ما داریم متاسفانه اگر ظرفیت مردان پولدارو خوش تیپ  یا دارای وجه اجتماعی مناسب کم باشد که متاسفانه  اکثرا همینطور است   فقط کافیست شما بعنوان همسر یک جایی کم بگذراید برخی از هم جنسان شما براحتی منتظر چنین موقعیتهایی برای سو استفاده هستند  به قول دکتر انوشه اگر نتوانید در خانه سیرش کنید در خیابان انقدر ساندویچ و پیتزا  راحت یافت می شود که دیگر شوهرتان را از دست میدهید . 

 کم کم خصوصیات رفتاری نمود می کند آنچه که اکثر دختران در رتبه 4  قرار داده بودند کم کم مهمترین آیتم در زندگی زناشویی آنها را شامل می شود . حرف ما این نیست که هر زیبا رویی هر خوش اندامی ادم بی احساسیست ادم خلافکاریست نه به هیچ وجه اما معیار مناسب برای انتخاب همسر باید در ابتدا هویت فردی باشد خصوصیات اخلاقی و رفتاری احساسات صداقت مسئولیت پذیری همان مواردیست که خوده مردان پس از سن میانسالی بعنوان مرد واقعی مد نظر دارند .

وقتی ازمینا 29 ساله  که دو سال از زمان ازدواجش  با شهرام   که خصوصیات ظاهری خوبی داشته پول دار بوده و خوش تیپ  میگذره راجع به انتخاب او سوال کنیم کمی با تردید انتخاب خود را تائید میکند او میداند همچون خوده او که طالب موقعیت اجتماعی شهرام شده بوده دختران دیگری نیز طالب آن خواهند بود او میداند نیازهای احساسی او کاملا  پاسخ داده نشده او میداند وقتی به مهمانی میرود نگاه های زنان و دختران دیگر به شهرام وی او را ناراحت میکند او از اینکه شهرام مدام با گوشی خود پیام دریافت و ارسال میکند احساس بدی را تجربه میکند ،  او به خواهر مجرد خود در خانه میگوید پول همه چیز نیست کسی رو انتخاب کن که مرد باشه اخلاق خوبی داشته باشه درکت کنه همینکه دستش تو جیبه خودش باشه کافیه . مینا برای ما گفت فقط موقعیت خوبی که داشت باعث شد خصوصیات اخلاقیشو نا دیده بگیرم  مینا پس از دو سال از انتخاب خود پشیمان بود و به علت دیدن برخی رفتارهای شک برانگیز از جانب شهرام سراغ مشاور آمده بود .  سخن مشاور (  همچون مینا زیاد هستند و انها تصور نمیکردند که روزی چنین شود و حرفهای دیگران را نادیده میگرفتند تقریبا دومین عامل شکست در زندگی زناشویی معیارهای نادرست انتخاب همسر است به عبارتی مهمرتین معیار انها برای انتخاب همسر  بعد از مدتی کوتاه مهمترین فاکتور اختلافات زناشویی شده )

سخن آخر نویسنده  :

 فراموش نکنید امکان ندارد فردی را بیابید که تمامی معیارهای شما را شامل شود  همانطور که شما همه خوبیها را یکجا ندارید هیچ انسانی کامل نیست چون اگر کامل بود تلاش وی معنی نداشت  انسانها چون کامل نیستند زندگی می کنند که به تکامل برسند مرحله به مرحله .

 در نهایت آنچه دیدمو شنیدم و درباره اش تحقیق کردم و در پله های دادگاه هستند افرادی که انرا لمس کرده اند را  به اطلاعتان رساندم  . انتخاب با  شماست ،  دوستان من ازدواج امریست که طی ان بیش از 50 سال از عمر خود را درگیرش میکنید با یک انتخاب درست ، منطقی با دید باز با نگرشی متفاوت از آنچه اکنون در اجتماع ما وجود داره  فردی را انتخاب کنید که هر گز احساس ندامت و پشیمانی در کنار وی به شما دست ندهد و همواره در خوشیها و نا خوشیها در کنار هم احساسی جز خوشبختی بر شما غلبه نکند .

با تشکر علی سلطانی مجد

 

نظرات 15 + ارسال نظر
دریا پنج‌شنبه 12 شهریور 1388 ساعت 09:48

با سلام و با نهایت تشکر از مقالتون .جناب مجد من کاملا با رفتن شما مخالف و ناراحتم شما یکی از دوستان ما بودید که میتونستیم ازادانه نسبت به مقاله هاتون نظر بدیم و شمام در مورد نظر ما نظر بدین پس دوست نداریم که شما رو از دست بدیم ولی حالا که از دست ما خسته شدین و تصمیم گرفتین که برین از صمیم قلب براتون علو درجات رو خواهانم و امیدوارم هر جا و در هر سمتی باشید موفق باشید. و اما در مورد مقاله نظری داشتم من دختری 29 ساله ام که تا کنون خواستگاران زیادی داشتم اما انتخاب من هرگز از روی احساسات نبود وقتی من به جنبه های اخلاقی پسر تکیه میکنم بعضیا منو وسواسی میدونن و علت دیر کردنمو تو همون میدونن.موفق و موید باشید

سید مهدی پنج‌شنبه 12 شهریور 1388 ساعت 11:23

به نام خدا
آقای مجد سلام
مقاله خوبی بود . بسیار آموزنده و دارای نکاتی ریز و نسبتا دقیق . این مقاله رو می توان جزو برترین های شما به حساب آورد . ولی آخرش رو تلخ کردید . البته شاید اگر من هم جای شما بودم همین تصمیم رو می گرفتم .فکر می کنم اغلب کاربران تمایل دارند که کماکان جناب عالی در این مجموعه فعال باشید .
در هر صورت هر کجا که باشید دعای خیر ما همواره بدرقه راه تان خواهد بود . انشاء الله
موفق و پیروز و پاینده باشید .

شیما پنج‌شنبه 12 شهریور 1388 ساعت 13:19

سلام مقالتون عین حقیقت بود من هم مثل مینا فکر میکردم اما خیلی زودتر از 2 سال از انتخابم پشیمون شدم و الان نمیدونم چکار کنم کاش زودتر این مقال هرا درج میکردید .
اما در مورد خطر آخر مطلبتون واقعا خیلی ناراحت شدم که قصد رفتن دارید تو رو خدا تجدید نظر کنید فکر نکنم دلسوز تر از شما برای این سایت و ما کاربرا کسی پیدا بشه من دورا دور شما رو میشناسم هر چند شما من رو نمیشناسید و امیدوارم مشکلات پیش امده حل بشود و شما از تصمیم خود منصرف بشید

س پنج‌شنبه 12 شهریور 1388 ساعت 16:03

سلام

آقا مهدی ، داداش شما کارو زندگی نداری اینجا هروز پلاسی !!

با سلام
لطفا برای حفظ ظاهر هم که شده ادب را رعایت کنید شما حق توهین به سایر کاربران را ندارید این مسئله قابل پیگیریست چون اطلاعات شما توسط ای اس پی قابل ردیابیست از اینرو در صورتی که کاربری که به آن ب یاحترامی شده تقاضا کند ما موظفیم ای پی شما را در اختیارشان قرار دهیم . ( لطفا قوانین جرائم رایانه ای بخش مربوط به ای پی کاربران اینترنتی و ردیابی آنها را بخوانید )
با تشکر

درمانگر عاشق جمعه 13 شهریور 1388 ساعت 06:53 http://semema.blogfa.com

با سلام خدمت همه دوستان

بنظرم شاید از طریق رسانه های گروهی بشود این چنین مشکلاتی را حل کرد مثلا همین انیمیشن هایی که جدیدا از سوی سازمان ملی جوانان فکر کنم هست در تلویزیون پخش میشه و دیگر برنامه ها و.....

البته بنظر بنده خانواده ها هم زیاد به دختران در خصوص وضع مالی و بعضی معیارها تلقین میکنند!

همگی تان خوش و شوخ باشید

با سلام

موسسه طرح برتر ( طراح سایت های تنظیم خانواده ) در زمینه ساخت انیمیشنهای تلویزیونی نیز فعال است و در این زمینه 4 قسمت 3 دقیقه ای اماده کرده که قرار بود در سی دی نسخه 5 مقالات ارائه شود در صورتی که ارگانها یا نهادهای مربوطه درخواست ارسال کنند اماده ارائه به معاونت سیما جهت پخش در صدا و سیما هستیم.

ن جمعه 13 شهریور 1388 ساعت 15:00

سلام یعنی می خواین سایتتونو جمع کنین؟؟؟ این که خیلی بده که

محسن جمعه 13 شهریور 1388 ساعت 16:49

سلام
جدی جدی اقای مجد میخواد بره ؟ مشکلی براشون پیش امد کرده ؟ اخه من 3 ساله که هر روز سر میزنم کرای کنید که ایشون به کارشون ادامه بدند

مهدی شنبه 14 شهریور 1388 ساعت 06:19

حالیا مصلحت وقت در آن میبینم //که کشم رخت بمیخانه و خوش بنشینم
جام می گیرم و از اهل ریا دور شوم//یعنی از اهل جهان پاک دلی بگزینم

سلام آقای مجد. مقاله جامعی بود.دستتون درد نکنه
بیشتر از ۲ ساله که پیگیر مطالب این بلاگ بودم و چیزای زیادی ازتون یادگرفتم. هر جا که باشید و به هر کاری که مشغول باشید خدا ناصر و نگهدارتون.

با سلام و درود فراوان
ممنون از شعر و نظر لطف ما

دوست شنبه 14 شهریور 1388 ساعت 10:20

سلام آقای مجد
خسته نباشید و با اینکه آخر مقالتون فهمیدم اینقدر خسته هستید که از ادامه دادن با ما منصرف شدید ولی حیف که علاوه بر تقاضای خیلی دوستان ( کاربران)بازم تصمصیم شما به رفتن شد .
از مقاله قشنگتون هم ممنونم ....
علی یارتون

سلام
سپاسگذارم از شما و سایر کاربران

س شنبه 14 شهریور 1388 ساعت 15:42

سلام
من که چیزی نگفتم که !!
چه عصبانی!!!!

م شنبه 14 شهریور 1388 ساعت 22:44

سلام
من مه خیلی چیزا یاد گرفتم از شما
جه بد که میخواین برین
هماره موفق باشید هر جا که هستید

سلام ممنونم انشالله شما هم موفق باشید

ح پنج‌شنبه 19 شهریور 1388 ساعت 08:53

هیچ چیز وحی منزل نیست

حمزه جمعه 20 شهریور 1388 ساعت 02:39 http://www.hamzeh86rostami.blogfa.com

سلام علیکم آقای مجد
راستش من یک سالی میشه که هر روز مطالب این سایت و دنبال می کنم و این اولین باره که نظر میدم..
آقای مجد شماخیلی زود در مقابل بعضی نظرات عصبی و ناراحت می شید و عکس العمل تند نشون میدید.. بعضی از نظرات جای انتقاد و دارن که باید سعی بشه پذیرفت.. در مقابلش مطالب شما رو این همه آدم از هر نژاد و فرهنگ و ادب و تحصیلاتی. دارند می خونن.. پس نباید به همه حرفا بها داد و زود به خودتون بگیرید.. شاید حتی ارزش جواب دادن هم نداشته باشند

در هر صورت من تو کار شما دخالت نمی کنم ولی چون دوست دارم شما با اعصابی آروم این مطالب خوب رو در اختیارمون قرار بدید و حرف بی ارزش بعضی دوستان موجب ناراحتی و بی انگیزگی شما نشه که قصد کنار کشیدن رو بکنید
ممنونم
برادر کوچکتان...

با سلام و درود خدمت شما
ممنونم از اینکه نقاط ضعف رفتاری بنده رو متذکر شدید و این عمل شما جای تشکر داد . حرف حق جواب نداره بله متاسفانه همانطور که در ژاسخ به نظر کی از دوستان دیگر عرض کردن یکی از خصلتهای بدی که به لحاظ اخلاقی در من کوچکترین وجود داره رود عصبی شدن و البته به تناسب آن زود ارام شدن است من این انتقاد را می پذیرم .
اما قبلا هم عرض کردم شما دوتا نفقط شاهد بخشی از نظرات هستید که تائید می شوند البته ما همه نظرات را به جز آنهای که محتوی واژه های نا مناسب اخلاقی هستند را تائید میکنیم .
برخی از نظران تائید نشده محتوی حرفها و فحاشیهایست که باور بفرمائید معانی برخی از انها را شخصا نمیدانم و انقدر رکیک است که بگوشم نا اشناست قبول بفرمائید که هر فردی ظرفیتی داره .
نکته بعدی من ژاسخگوی همه نظرات نیستم .
بازهم از انتقاد ما تشکر میکنم .

farzad یکشنبه 22 شهریور 1388 ساعت 00:58

vay be hale ma pesara ba in hame tavago.khanuma vase ezdevaj khodeshun hichi nadaran vali entezare hame chi az pesara bdaran vayyyyyyyyyyyyyyy bar maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

م شنبه 9 آبان 1388 ساعت 12:23

من واقعاْ از مطلبتون خوشم آمد وبه خودم امیدوار شدم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد