ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج
ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

ازدواج و آموزش مسائل جنسی و روابط زناشوئی

آموزش رابطه جنسی و بررسی مسائل زناشوئی و ازدواج

چگونه با تفاوت های مذهبی در ازدواج کنار بیاییم؟



چگونه با تفاوت های مذهبی در ازدواج کنار بیاییم؟

منبع : سایت مردمان 

 انتخاب مقاله : پایگاه اطلاع رسانی تنظیم خانواده

 

خیلی از زوج ها بعد از ازدواج متوجه می شوند که برای حفظ هماهنگی و خوشبختی زندگی زناشوییشان باید با هم مصالحه کنند. اما برای خیلی از زوج ها بعضی از موضوعات دشوارتر از این است که بخواهند سر آن به تفاهم برسند.

یکی از مسائلی که ممکن است بعد از ازدواج زوج ها سر آن به مشکل بخورند، تفاوت های مذهبی است. ازدواج هایی که در آن دو نفر با پیش زمینه های مذهبی متفاوت با هم ازدواج می کنند، این روزها خیلی متداول شده است. بااینکه اعتقادات مذهبی مسئله ای است که دو نفر قبل از ازدواج درمورد آن با هم بحث می کنند، اما دو طرف تصور می کنند هیچ چیز نمی تواند بر عشق آنها به هم غلبه کند. اما وقتی زندگی واقعی خود را به آنها نشان می دهد و خانواده ها باید تصمیم بگیرند فرزندانشان را با چه دین و مذهبی بزرگ کنند یا کدام مراسم مذهبی را جشن بگیرند و کدام را نگیرند، تفاوت های مذهبی به مشکلی بزرگ تبدیل می شود.

اگر شما هم با همسرتان تفاوت مذهبی دارید، نکاتی که در این مقاله برایتان عنوان می کنیم می تواند کمکتان کند با تفاوت های مذهبی در ازدواجتان کنار بیایید:

به عقاید یکدیگر احترام بگذارید

احترام گذاشتن به اعتقادات مذهبی همدیگر در ازدواج امری ضروری است. یادتان باشد که مذهب همسر شما بخش بسیار مهمی از زندگی اوست. با هم عهد ببندید که هیچوقت به اعتقادات و باورهای مذهبی هم بی احترامی نکنید و به عهدتان وفادار بمانید.

وجه اشتراک پیدا کنید

با پیدا کردن وجه اشتراک بین باورهای مذهبی خودتان و همسرتان، می توانید با تفاوت های دینی هم کنار بیایید. مثلاً اگر در دین هر دو شما عید نوروز جشن گرفته می شود، پس تمرکز خودتان را روی این عید قرار دهید. به باورهایی که هر دو شما در مورد خدا دارید توجه کنید.

سعی کنید خودتان را آموزش دهید

حتی اگر مذهب شما با همسرتان فرق کند، باز هم باید سعی کنید اعتقادات او را بفهمید. با اینکار نه تنها می توانید در موقعیت های مختلف او را درک کرده و حمایتش کنید، بلکه آشنا شدن با باورهای همسرتان بینشی عمیق تر نسبت به همسرتان در شما ایجاد می کند و او را بهتر می فهمید. درمورد مذهبش از همسرتان سوال کنید و به هیچ وجه بحث و جنجال سر باورهای همدیگر راه نیندازید.

تصمیم بگیرید که درمورد مذهب فرزندتان چه بکنید

زوج ها با تفاوت مذهبی باید قبل از بچه دار شدن تصمیم بگیرند که بچه هایشان را با چه دینی می خواهند بزرگ کنند. در این نقطه است که باید بیشتر با هم مصالحه کنید. از خودتان بپرسید که دوست دارید فرزندتان تا چه میزان مذهبی باشد. مطمئناً هر زوجی نظر متفاوتی خواهد داشت. بعضی ها دوست دارند فرزندشان را فقط با خدا آشنا کنند، بعضی دیگر دوست دارند او را با مباحث مذهبی دیگر هم آشنا کنند و خیلی ها هم به کل مسئله مذهب را برای فرزندشان نادیده می گیرند تا خود او بعدها تصمیم بگیرد که چه مذهبی برای خود اتخاذ کند.

به مسائل غیرمذهبی توجه کنید

اگر فکر می کنید در مورد مسائل مذهبی هیچوقت با همسرتان به تفاهم نخواهید رسید، سعی کنید روی مسائل غیرمذهبی که هر دو شما از آن لذت می برید تمرکز کنید مثل سرگرمی های مختلف، ورزش یا فیلم. انجام دادن کارهایی که هر دو شما را خوشحال می کند کمکتان می کند حس اتحاد در ازدواجتان را بالاتر ببرید و دیگر وقتتان را صرف دعوا کردن سر مسائل مذهبی تلف نکنید.

تفاوت های مذهبی در ازدواج می تواند مشکل ساز باشد، حتی در بادوام ترین و با عشق ترین ازدواج ها. اما با درک متفابل و مصالحه می توانید از بروز مشکل جلوگیری کنید.

نظرات 3 + ارسال نظر
سید مهدی یکشنبه 8 آذر 1388 ساعت 08:30

به نام خدا
سلام
به نظر من اگر هر کدام از زوجین عقیده محکمی روی اعتقادات خود دارند در آینده به طور قطع و مسلم به مشکل برخواهند خورد . چون تربیت فرزند مسئله ساده ای نیس که بتوان از آن به سادگی گذشت .
در ضمن بعضی از ادیان ازدواج دو غیر هم دین و غیر هم مذهب را جایز ندانسته و از اصل و پایه آن را باطل می دانند . اسلام هم از جمله این ادیان است .( در اسلام ازدواج یک دختر با غیر هم دین و غیر هم مذهب جایز نیس ).
پس قبل از ازدواج و یا حتی بعد از آن ( اگر از روی ندانستن حکم آن دین صورت گرفته باشد ) و قبل از هر گونه مصالحه و شناخت باید از حکم دین خود در این زمینه مطلع شد تا اگر مخالف آن است سریعا جدایی صورت گیرد .
موفق باشید

ث.آ دوشنبه 9 آذر 1388 ساعت 11:06

در دین اسلام ازدواج دو نفر که مسلمان ولی مذهب متفاوت دارند اشکالی ندارد قابل توجه نفر قبلی
اما در مورد ازدواج دو نفر که با هم تفاوت مذهب دارند باید اینو بگم که اگه قراره سر تعصبات خشک وئ بدون پایه و اساس با هم دیگه بحث و جدل داشته باشند بهتره با هم ازدواج نکننند ولی اگه انسانیت حالیشونه اسلام حالیشونه برا هم اعتقادات هم ارزش قایل هستند اشکالی نداره که ازدواج کنند و در مورد مذهب فرزندشون بزارید خودشون انتخاب کنند انتخاب از روی اطلاعاتو انتخابی منطقی نه مثل خیلی از شما ها انتخابی کور کورانه و از روی اجبار یا تقلید

من به عنوان کسی که پدر و مادرم از مذاهب متفاوت هستند این مطلب را می نویسم

احمد محبی شنبه 22 آبان 1389 ساعت 23:48

باید در ترجمه متن ها دقت کرد. دلیلی ندارد که مقاله یک محقق غربی که با پیش فرض های غربی تنظیم شده است نسخه برای ما ایرانیهای مسلمان هم باشد. به هر حال اسلام قوانین خاص خود را امر ازدواج دارد و طبعا یک مسلمان معتقد از آن تخطی نمی کند.
حتی در خانواده های غربی هم که ظاهرا می بینیم زن و شوهر با داشتن ادیان مختلف با هم سازگاری دارند، با کمی دقت می توان دریافت که در اکثر قریب به اتفاق موارد این خانواده هیچ پایبندی مذهبی جدی ندارند و فقط اسما یهودی یا مسیحی هستند و دیگر مهم نیست که بچه ها اصلا به دینی اعتقاد داشته باشند یا نه.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد